O Tini

Tko peče torte? Tina?

Kristina Ožbolt

Dragi posjetitelji,
Želim s vama podijeliti svoje zadovoljstvo u pečenju torti, kolača i… slanih sitnica. To ja zovem čarolijom užitka. Pokušat ću vam na jednostavan i originalan način otkriti o čemu se radi. Moje tajne i vještine spadaju u umijeće kulinarstva. Ipak, odabir profesije nije jednostavan i lagan. Ili se rodiš sa tim ili ne. Ja sam jedna od tih sretnica koja se rodila s tim da zna raditi i pripremati torte.
Kada gledam unazad, prisjećam se da se moj trud isplatio. Sedam godina sam radila za firmu koja proizvodi slastice. Bio je to zajednički uspjeh. Bez obzira što sam bila samo radnica, radila sam s dušom kao da je moje. Kao što sam napisala, radila sam!

I tako jednog je dana moje srce čulo glas: “Ti to možes, ti to znaš! Stvaraj za svoje srce, dušu i obitelj!” Uz to, i nagovor prijatelja koji vjeruju u mene imala sam još više hrabrosti. Mislila sam si: “Pa zašto ne? Ja to znam, dar mi je dan, samo ga trebam uzeti.” I odlučila sam peći torte. Neprocjenjivi su bili podrška i pohvale obitelji i prijatelja. Priznajte, nema žene koja nije polaskana primanjem pohvala i priznanja. Svojim tortama pridajem posebnu pažnju, jer mi je važno da svi moji bližnji i svi vi jedete prirodne stvari. Moj izbor torti su fine kreme i biskviti domaće proizvodnje, bez umjetnih aroma. Smatram da je to siguran uspjeh. Kao što bi si možda vi napravili vrt, posijali luk, salatu, posadili rajčicu i guštali u rastu plodova i u tome kako se trud isplati, jer je to djelo vaših ruku, tako i ja želim stvarati torte.

Nagrada Plava Vjeverica

Prošlo je tri godine i moj trud se isplatio zahvaljujući vama dragim ljudima jer ste prepoznali ljubav u mojim tortama koju nesebično dijelim sa vama gdje god da se nalazim. Vi ste ti kao i moja obitelj koji ste mi olakšali put i dali mi krila da mogu ići dalje pripremajući slastice samo za vas. Beskrajno vam hvala od srca 🙂

Moj posao nije lagan, ali ga volim i radim s dušom i ono najbitnije, svojim rukama i s ljubavlju. Hvala vam što ste odvojili vremena čitajući o mom mladom, ali iskusnom životu.

Ja sam tu za vas da vam radim torte za prigode kao što su Božić, Uskrs, obiteljske svečanosti, svadbe, domjenke, pričanje uz kavicu i slično.

I zapamtite, ovo je naš zajednički uspjeh!

Život je lijep!

Kristina